Onze winkel heeft een ruim assortiment aan snijbloemen, potplanten en buitenplanten. Deze artikelen komen vers van de veiling, om zo de weg van de kweker naar onze klanten zo kort mogelijk te houden. Veel van onze snijbloemen worden verwerkt tot boeketten, deze kunt u terug vinden in de snijbloemen-koeling. Mocht daar nou niet iets naar uw smaak bij staan, dan stellen wij graag iets voor uw samen.

Ook voor speciale gelegenheden kunnen wij iets voor u betekenen. Denk hierbij aan bloemen voor een huwelijk of een begrafenis. In een gesprek zullen wij proberen uw wensen duidelijk te krijgen, zodat er - wat de bloemen betreft - niets mis kan gaan.
Naast de bloemen en de planten hebben wij ook nog een ruim assortiment potten en vazen. Loop geregeld eens langs de stellingen, om de nieuwste trends te zien!

Verder bezorgen wij ook graag voor u een boeket of een plantenarrangement in Nieuwleusen, Punthorst, Oudleusen, Vinkenbuurt, Lichtmis en Witharen.

Mocht u in de gelegenheid zijn, kom dan vooral eens binnen!  Er staat een team van enthousiaste medewerkers klaar om u te helpen.